TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Bedrijfsuitje Den Haag

U wilt een bedrijfsuitje waar nog lang over na wordt gepraat? Zoek niet verder! Het bruisende centrum van Den Haag wacht op u en The Activity Company heet u van harte welkom! Wij bieden 100+ leuke personeelsuitjes en groepsdeals aan voor van 8 tot 350+ personen vanuit een uitstekend bereikbare toplocatie in de binnenstad. Wij stellen graag een programma op maat voor u samen!

Misschien zoekt u iets te doen op het water, een winterthema, een citygame, een dinergame of iets creatiefs?

Alle leuke bedrijfsuitjes in Den Haag op een rij

1. Citygames »

2. Stranduitjes »

3. Teambuilding voor jong & oud »

4. Quizzen »

5. Creatieve workshops »

6. Ontdek Den Haag »

Gezelligheid | Fun | Ontspannen
Gezelligheid | Fun | Ontspannen

7. Dinerspellen »

8. Minder intensieve activiteiten »

9. Leer elkaar beter kennen »

10. Actie & adrenaline »

11. Sportieve activiteiten »

12. Duurzame activiteiten »

13. Binnenactiviteiten »

14. Herfst- & winteruitjes »

Sterk in horeca met diverse horecamogeljkheden

Wij begrijpen dat horeca vaak minstens zo belangrijk is als de activiteit zelf. Daarom hebben we bij The Activity Company verschillende horecalocaties binnen en buiten Den Haag in ons portfolio. We hebben bijvoorbeeld locaties in de thema’s budget, sfeervol of high-end, maar net wat je zoekt. In Den Haag is Het Plein natuurlijk een geliefde plek voor verschillende soorten bedrijfsuitjes. Ook kunnen wij een locatie aan de hand van specifieke wensen zoeken. Onze specialisten staan voor je klaar!

Backup regenprogramma GRATIS

De kans dat het regent tijdens jouw bedrijfsuitje in Den Haag is niet groot, maar toch wil je graag voorbereid zijn op slecht weer. Bij The Activity Company kan dat! Wij bieden je namelijk helemaal gratis een backup programma aan bij regen. Ons brede aanbod aan binnenactiviteiten varieert van lachen, gieren en brullen tijdens Ik Hou Van Holland tot een Escape Room waarbij je je hart in je keel voelt kloppen. Vooraf nemen we contact met je op en kijken we samen maar het meest geschikte alternatief. Als je nu al meer wilt weten, vraag ons dan naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Bij verschillende activiteiten GRATIS maatwerk

Bij groepen vanaf 20 personen bieden wij bij diverse activiteiten gratis maatwerk. Dat betekent dat we de verschillende activiteiten aan kunnen passen op het specifieke doel of thema van jullie bedrijfsuitje. Vaak geven we daar een humoristische draai aan, want er moet natuurlijk wel gelachen worden tijdens jullie bedrijfsuitje! In een Escape Room kunnen we bijvoorbeeld iets over het bedrijf verwerken of bij een quiz kunnen we vragen toevoegen over jullie bedrijf. Vraag ons team naar de mogelijkheden.

Binnen of buiten Den Haag, ook op kantoor

Wij zijn zeer mobiel en kunnen de activiteiten op elke gewenste locatie in of buiten Den Haag uitvoeren. We rijden het hele land door en komen graag naar je toe. Zo kun je de activiteit gemakkelijk uitvoeren bij jullie bedrijf of vlakbij jullie andere activiteiten.