TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Sieraden workshop Den Haag

"Heerlijk ontspannen bezig geweest, met een uniek sieraad als resultaat." S. Leijenaars uit Capelle
COVID-19 Aangepast
Een sieraad kopen is makkelijk – de winkels liggen er vol mee. Maar origineel is het maar zelden, en veel mensen zullen hetzelfde sieraad dragen als jij. Is het niet veel leuker om je eigen stijl, identiteit en creativiteit te vangen in een uniek, zelf gemaakt sieraad? Deze workshop laat je precies dát doen. 

Programma

Wij ontvangen jullie in een voor jullie gepaste locatie in Den Haag of elders in de randstad. Eerst bedenk je het soort sieraad dat je wilt maken (armband, ring, ketting etc.) waarna je aan de slag gaat met een keur aan kralen, draden, bedeltjes en wat dies meer zij. Laat je inspireren door de creativiteit van de mensen om je heen en vervaardig een uniek sieraad, wat er aan bijdraagt dat deze leuke en bijzondere dag iedereen nog lang zal bijblijven.

Deze workshop is natuurlijk te combineren met de keur aan andere activiteiten die de Activity Company aanbiedt. Je kunt bijvoorbeeld het creatieve proces doortrekken met een cocktail- of kookworkshop. Wij helpen je graag om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden.

Bedrijfsuitje

Natuurlijk kan de workshop sieraden maken ook als bedrijfsuitje worden geboekt. Nadien zal er ongetwijfeld nog lang nagesproken worden over uw fraaie, originele en zelf gemaakte sieraad. Uiteraard is de workshop te combineren met tal van andere activiteiten. Als u het arrangement wilt uitbreiden met een lekkere maaltijd of gezellige borrel, staat ons horecapersoneel natuurlijk voor u klaar.

Sieraden maken op het water

Sieraden maken op de boot? Jazeker bij Activity Company is dit mogelijk! Geef je creativiteit de ruimte tijdens een ontspannen en geheel verzorgde cruise door de Haagse grachten. Naast deze activiteit bieden wij een keur aan andere events die óók kunnen worden gecombineerd met een relaxte rondvaart. Kijk voor meer informatie op www.denhaag.activitycompany.nl/op-het-water-dan-haag.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Sieraden workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: