TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Salsa workshop Den Haag

"Caramba! Wat een passie op de dansvloer!" G. de Gruijter uit Aalsmeer
Dans | Gezelligheid | Fun
De roots van de Salsa liggen hoofdzakelijk op Cuba liggen en kenmerkt zich, meer nog dan andere Latijns-Amerikaanse dansen, door haar sensuele karakter. Je gaat tijdens deze workshop op muzikale ontdekkingsreis en komt in aanraking met de voor de Salsa zo kenmerkende Latijnse passie. Deze workshop is geschikt voor jong en oud en je hoeft op voorhand niet te kunnen dansen.

Programma

De workshop wordt geleid door een professionele dansleraar. Eerst worden je de basispasjes aangeleerd. Die voer je aanvankelijk alleen uit, maar daarna in steeds wisselende koppels. Al snel voel je je zekerder en laat je je gaan op de dansvloer!

Het is natuurlijk mogelijk om de vrijgezel tot stralend middelpunt te maken, bijvoorbeeld door aan het einde van de workshop een passionele demonstratie te geven, samen met de leraar.  Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een thema te kiezen en de kleding daarop aan te passen. Ook is het mogelijk de workshop uit te breiden met een andere dans zoals bachata, merengue, kizomba of zouk.

Voor een vrijgezellenfeest met een uitgebreid programma denken wij graag met je mee. Wij bieden legio activiteiten aan die uitstekend te combineren zijn met de Salsa-workshop en ook de horeca kan door ons worden verzorgd. Kies er bijvoorbeeld voor om, na deze workshop, even helemaal tot rust te komen met een ontspannen grachtencruise op onze borrelboot. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Bedrijfsuitje

Geen betere manier om – letterlijk – dichter tot elkaar te komen dan deze Salsa-workshop! Leer uw collega’s op een hele andere manier kennen door samen de geheimen achter deze sensuele dans te ontdekken. Ook hier geldt natuurlijk dat een Salsa-workshop zich uitstekend laat combineren met een of meer van de vele activiteiten die wij aanbieden. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Salsa ook op bruiloft of op locatie!

Waarom zou de openingsdans op uw bruiloft geen salsa kunnen zijn? Wij bieden deze workshop aan op elke locatie naar keuze, dus ook tijdens uw trouwfeest! Bied uw gasten een onvergetelijke ervaring met een crash course van deze sensuele dans.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Salsa workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Fun | Educatief | Gezelligheid
Competitie | Breinbreker | Avontuur
Competitie | Breinbreker | Avontuur
Creatief | Gezelligheid | Fun