TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Maatwerk bedrijfsuitje Den Haag

"De hele dag was tot in de puntjes geregeld. Helemaal top!" P. de Weert uit Zwolle
COVID-19 Aangepast
U wilt natuurlijk een geslaagd bedrijfsuitje met voor elk wat wils, maar zonder dat de kosten uit de hand lopen. Zoek niet verder, want The Activity Company levert u maatwerk met de hoofdletter M!

Bedrijfsuitje op maat

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van een breed palet aan teambuildingsactiviteiten weten wij precies welke uitjes of onderdelen daarvan het meest in de smaak vallen. Onze experts rusten dan ook niet voordat zij juist die unieke combinatie van activiteiten, locatie en persoonlijke invulling hebben gevonden die het beste past bij uw team of bedrijf. Uw dagje met collega's wordt zo een stuk persoonlijker, effectiever… en leuker!

Ongeacht uw budget, teamsamenstelling, thema of gewenste locatie zorgt The Activity Company voor de perfecte match. Leer elkaar op hilarische wijze kennen tijdens een bedrijfsquiz op maat in één van de meer dan 1.000 sfeervolle horecagelegenheden uit ons netwerk, of laat ons op uw eigen bedrijfslocatie onze zelf ontwikkelde business teambuilding game organiseren. Horeca? Geen probleem! Wij nemen u de zorg uit handen en u strijkt met de eer!

The Activity Company garandeert u een tot in de puntjes verzorgde topdag. Onze professionele instructeurs hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van groepsactiviteiten en voeren deze, desgewenst, zelfs in het Engels uit. Wij houden van korte lijnen en voeren alle activiteiten in eigen beheer uit, ook omdat wij geloven in duurzaam ondernemen. Daardoor kunnen wij zeer flexibel omgaan met uw wensen en houden we de kosten laag.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Maatwerk bedrijfsuitje" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: