TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Teambuilding Den Haag

Ben je op zoek naar een teambuilingsactiviteit? The Activity Company heeft ruime keuze aan teambuilding en horecalocaties in en om Den Haag waar groepen vanaf 8 en tot 350+ personen aan mee kunnen doen. Een nauwe, plezierige samenwerking is altijd het doel van deze activiteiten. We kunnen de focus leggen op het plezier, maar ook op teamtraining. Het is jullie dag, dus jullie keuze. Meer weten? Hieronder vind je onze meest populaire teambuilding activiteiten:

1. Stranduitjes »

2. Citygames »

3. Sportieve activiteiten »

4. Binnenactiviteiten »

5. Actie & adrenaline »

6. Leer elkaar beter kennen »

7. Dinerspellen »

8. Ontdek Den Haag »

Gezelligheid | Fun | Ontspannen

9. Minder intensieve activiteiten »

10. Quizzen »

11. Herfst- & winteruitjes »

12. Duurzame activiteiten »

13. Activiteiten op maat »

GRATIS maatwerk bij verschillende activiteiten

Ook maatwerk krijg je bij ons gratis vanaf een groep met 20 personen. Hoe dat eruit ziet? We passen de activiteiten aan op jullie doel of thema. Bij een activiteit zoals Ik Hou Van Holland of een quiz beantwoord je bijvoorbeeld een aantal specifieke vragen over jullie bedrijf. Erg leuk natuurlijk als je het teamgevoel sterker wilt maken. We geven er graag een humoristische twist aan, want ook dat geeft de team spirit een echte boost! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

GRATIS backup programma

Vooraf kun je alles regelen, behalve natuurlijk het weer. Daar hebben wij ook aan gedacht. Bij The Activity Company krijg je namelijk gratis een backup regenprogramma aangeboden als alternatief voor het eigenlijke programma. Ga dus voor zekerheid en zoek één van onze binnenactiviteiten in Den Haag of omgeving uit. Is een pubquiz geschikt voor jouw teambuildingsdag of ga je liever voor de indoor Escape Room? Wij nemen vooraf de opties met je door en geven je alternatieven die passen bij jullie bedrijf. Nu al vragen? Bel ons dan voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Horecalocaties voor jouw teambuildingsdag

Inzet en gedrevenheid, dat wil je zien op een teambuildingsdag. Maar niemand kan zich fijn inzetten op een lege maag. The Activity Company heeft ruime keuze aan horecalocaties in of rond Den Haag die perfect passen bij een teambuildingsdag. In Den Haag is Het Plein natuurlijk heel geliefd en geschikt voor een teamuitje, maar er is nog veel meer mogelijk. Luxe of bescheiden, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wil je hierover sparren, bel of mail dan naar onze specialisten.

Op locatie in Den Haag, ook op kantoor

Wie weet vinden jullie je eigen kantoor wel de ideale plek voor een teambuildingsdag. Dat is voor ons geen enkel punt. Onze activiteiten zijn niet aan een locatie gebonden, maar juist heel flexibel. We zijn mobiel en rijden door het hele land, dus brengen we de activiteit graag naar jouw bedrijf, de plek van je andere activiteiten of elke andere locatie in regio Den Haag. Zo kun je een lekker actieve of juist hersenkrakende activiteit uitvoeren, gewoon in de kantine, op de parkeerplaats of in het park om de hoek!