TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Citygames Den Haag

Escape Room Den Haag

Opgesloten en de klok tikt genadeloos door in uw nadeel. Heeft uw groep de brains, de skills en de teamgeest om onze Escape Room te overleven?

COVID-19 Aangepast

Maffia Game `The Target` Den Haag

The Target is de leukste GPS-game ooit! Werk samen om de crimineel te pakken in dit avontuurlijke spel vol actie en spanning. Nu ook als bedrijfsuitje bij The Activity Company.

COVID-19 Aangepast

Wie is de verrader (mol) Den Haag

Wilt u eens een dagje ongestraft liegen en bedriegen? Dan is Wie is de verrader in Den Haag iets voor u! Boek nu deze breinbreker-met-een-twist en leer uw collega’s eens op een andere manier kennen.

COVID-19 Aangepast

De Erfenis van 1 miljoen Den Haag

Een kolossale erfenis binnenslepen door… eerst zo snel mogelijk een miljoen op te maken. Kan het nog gekker? Boek nu De Erfenis en ga de strijd aan om het familiefortuin!

COVID-19 Aangepast

Jacht naar de Macht Den Haag

Den Haag is het toneel van een epische machtsstrijd! Bind als maffiafamilie de strijd aan met een nieuwe Don en laat hem zien wie er écht de baas is. Capisce?

COVID-19 Aangepast

Moordspel Den Haag

Altijd al een echte rechercheur willen zijn? Lodewijk Zegels is slechts 52 jaar geworden. In koelen bloede vermoord door… ja, door wie eigenlijk? En waarom?

COVID-19 Aangepast

Sloepenrally Den Haag

Snelheid, creativiteit, samenwerking, kennis en (ont)spanning zijn de sleutelwoorden voor onze onvervalste Haagse sloepenrally.

COVID-19 Aangepast

The Hangover Den Haag

Herinner je je The Hangover, die film over vier gasten die tijdens een vrijgezellenavond een bizar avontuur beleefden waar ze de volgende dag niets meer van wisten?

COVID-19 Aangepast

The Wedding Planner Den Haag

Oh nee, wat een nachtmerrie! Een dag vóór je huwelijk blijkt je wedding planner bezig te zijn geweest met van alles en nog wat, maar niet met jouw bruiloft!

COVID-19 Aangepast

Tuk Tuk Den Haag

Leer Den Haag kennen op een unieke wijze! Rijd mee in onze sympathieke driewieler, de Tuk Tuk, en geniet van al die bezienswaardigheden die de Hofstad te bieden heeft.

Gezelligheid | Fun | Ontspannen

Virtual Reality Den Haag

Zet de speciale VR-bril op en kies uit meer dan tweehonderd spannende, leuke, enge, sportieve of breinbrekende spellen. The Activity Company brengt Virtual Reality nu ook naar Den Haag!

COVID-19 Aangepast