Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Vrijgezellenfeest Den Haag

Vrijgezellenfeest? De bruisende binnenstad van Den Haag ligt aan je voeten! The Activity Company helpt je graag om uit ons rijke aanbod van meer dan dertig activiteiten een topprogramma samen te stellen, dat alle deelnemers nog lang zal heugen!

Jij wilt natuurlijk het beste, leukste en meest epische vrijgezellenfeest voor je beste vriend of vriendin. Maar om er een topdag van te maken hoef je natuurlijk niet het wiel zelf uit te vinden. The Activity Company staat voor je klaar om er een programma van te maken waar nog lang over zal worden nagepraat!

Robinson op het strand van Den Haag

Den Haag, maak je klaar voor het Robinson uitje Den Haag! Test uw overlevingsdrang met een serie spannende challenges. Ga de strijd met uw collega’s aan in een zelfgekozen, afwisselend spel.

COVID-19 Aangepast

Pubquiz Den Haag

Toon je kennis en laat je verrassen door het vernuft van je vrienden of collega’s tijdens onze unieke pubquiz.

COVID-19 Aangepast

The Hangover Den Haag

Herinner je je The Hangover, die film over vier gasten die tijdens een vrijgezellenavond een bizar avontuur beleefden waar ze de volgende dag niets meer van wisten?

Fun | Gezelligheid | Competitie

Sieraden workshop Den Haag

Creëer je eigen stijl tijdens het meest creatieve en inspirerende vrijgezellenuitje van Den Haag! Tijdens onze workshop sieraden maken vervaardig je een prachtig sieraad, dat helemaal bij jou past.

COVID-19 Aangepast

The Wedding Planner Den Haag

Oh nee, wat een nachtmerrie! Een dag vóór je huwelijk blijkt je wedding planner bezig te zijn geweest met van alles en nog wat, maar niet met jouw bruiloft!

Fun | Gezelligheid | Competitie

Escape Room Den Haag

Opgesloten en de klok tikt genadeloos door in uw nadeel. Heeft uw groep de brains, de skills en de teamgeest om onze Escape Room te overleven?

COVID-19 Aangepast

Powerkiten Den Haag

Heeft u het even helemaal gehad met de stad? Kom dan lekker uitwaaien aan het Scheveningse strand! Kies voor sportief en spectaculair en ga powerkiten. Vliegeren is nog nooit zo cool geweest!

COVID-19 Aangepast

Escape Room dinerspel Den Haag

Bereid u voor om al uw zintuigen te gebruiken tijdens deze hersenkraker voor de fijnproever: het Escape Room dinerspel!

COVID-19 Aangepast

Wie is de verrader (mol) Den Haag

Wilt u eens een dagje ongestraft liegen en bedriegen? Dan is Wie is de verrader in Den Haag iets voor u! Boek nu deze breinbreker-met-een-twist en leer uw collega’s eens op een andere manier kennen.

COVID-19 Aangepast

Moordspel Den Haag

Altijd al een echte rechercheur willen zijn? Lodewijk Zegels is slechts 52 jaar geworden. In koelen bloede vermoord door… ja, door wie eigenlijk? En waarom?

COVID-19 Aangepast

Salsa workshop Den Haag

Wie wil leren dansen met passie en sensualiteit, komt naar Den Haag voor een flitsende Salsa-workshop. Ontdek de latino in je en geef je over aan het ritme van deze hartstochtelijke dans!

COVID-19 Aangepast

Handletteren Den Haag

Is het schrijven? Is het ontwerpen? Is het allebei? Eén ding is zeker: handletteren is superleuk!

COVID-19 Aangepast

Archery Tag Den Haag

Trefbal is terug, maar dan in pijl-en-boogvorm. Speel nu het hilarische Archery Tag!

Actie | Behendigheid | Competitie

Hackers Den Haag

Cybercriminelen hebben uw bedrijfsnetwerk overgenomen en eisen bitcoins. Heeft u de skills om, samen met een veroordeelde meesterhacker, te zorgen voor de ommekeer?

Spanning | Breinbreker | Teambuilding

Moordspel Den Haag

Vanaf
€ 27,95 pp
COVID-19 Aangepast

Beat the Box Den Haag

Voor
€ 39,95 pp
Spanning | Breinbreker | Teambuilding

Maffia Game `The Target` Den Haag

Vanaf
€ 27,95 pp
Teambuilding | Breinbreker | Suspense

IJsscupturen maken

Voor
€ 29,95 pp
Teambuilding | Creatief | Origineel

Expeditie Poolcirkel

Voor
€ 32,50 pp
COVID-19 Aangepast

Solex rijden Den Haag

Vanaf
€ 44,95 pp
COVID-19 Aangepast

Sloepenrally Den Haag

Vanaf
€ 37,90 pp
COVID-19 Aangepast

Wij zijn zeer goed bekend in en om het Haagse en weten daarom precies wat leuk is om te doen, waar je moet zijn en wie je er voor nodig hebt. Daarnaast hebben wij uitstekende contacten binnen de Haagse horeca, waardoor wij moeiteloos jouw programma kunnen completeren met een passend culinair intermezzo of afsluiter.

Maak je dus niet druk over het regelen van een vrijgezellenfeest. The Activity Company neemt je het werk graag uit handen en gaat met jou op zoek naar het ideale programma voor deze zo bijzondere dag. Want op zo’n dag die je niet kan overdoen neem je toch geen enkel risico?