TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Cocktail workshop Den Haag

"Vooral die flair moves waren cool om te leren!" S. Winters uit ‘s-Gravendeel
Fun | Educatief | Gezelligheid
´Je kan het wel shaken´ is niet langer een kreet met negatieve bijsmaak. Wat wél smakelijk is, zijn de heerlijke cocktails die je maakt tijdens onze spectaculaire cocktailworkshop. Of het nou de Bloody Mary is, de Screaming Orgasm of de Tequila Sunrise: mix ze zelf tijdens dit uitdagende vrijgezellenuitje!

Cocktailworkshop

Shaken, blenden, stirren en strainen zijn voor jou geen vage termen meer, na deelname aan deze gezellige activiteit. Je mixt zelf de meest exotische cocktails, zoals de Caipirinha, Mojito of Sex On The Beach. Laat je vrienden versteld staan van je moves met de mixer! Alcoholisch of niet-alcoholisch: alles is mogelijk!

Programma

Wij ontvangen u in een sfeervolle locatie in het centrum van Den Haag. Onze ervaren bartender geeft eerst een korte demonstratie en demonstreert zijn skills. Daarna ga je zelf achter de bar staan om met tips en trucs van deze echte professional een cocktail te maken die er prachtig uit ziet en heerlijk smaakt. Vergeet niet ook die van je vrienden te proeven! Naast de kunst van het mixen leren we je ook een paar flitsende flair moves aan om nóg meer indruk te kunnen maken. Blijf na de activiteit gerust nog even hangen en schuif aan voor een heerlijke maaltijd of een drankje!

Informeer gerust naar de vele mogelijkheden die Activity Company biedt om het programma van je vrijgezellendag verder uit te breiden. Wij zetten met plezier een afwisselend en uitdagend programma voor je in elkaar.

Bedrijfsuitje

Uiteraard is de cocktailworkshop ook als bedrijfsuitje te boeken. In een ontspannen sfeer bij elkaar zijn met toch een klein competitie-element er bij… al met al een prima manier om aan de teambuilding te werken. Het programma kan desgewenst worden uitgebouwd met een keur aan andere activiteiten. We maken graag een vrijblijvende offerte op!

Cocktails op het water

Maak deze workshop nóg leuker door hem uit te voeren op het water! Stap aan boord van onze luxe en van alle gemakken voorziene sloep en en leer cocktails shaken tijdens een ontspannen en geheel verzorgde cruise door de Haagse grachten. Naast deze activiteit bieden wij een keur aan andere events die óók kunnen worden gecombineerd met een relaxte rondvaart. Kijk voor meer informatie op www.denhaag.activitycompany.nl/op-het-water-dan-haag.

Cocktailworkshop Scheveningen

Wij bieden deze activiteit ook aan in Scheveningen. Wat is een betere combinatie dan cocktails en het strand? We ontvangen je graag in onze beachclub!

Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Cocktail workshop

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Cocktail workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Dans | Gezelligheid | Fun
Creatief | Gezelligheid | Fun
Gezelligheid | Fun | Ontspannen
Teambuilding | Breinbreker | Suspense