TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Actie & adrenaline Den Haag

Maffia Game `The Target` Den Haag

The Target is de leukste GPS-game ooit! Werk samen om de crimineel te pakken in dit avontuurlijke spel vol actie en spanning. Nu ook als bedrijfsuitje bij The Activity Company.

COVID-19 Aangepast

Archery Tag Den Haag

Trefbal is terug, maar dan in pijl-en-boogvorm. Speel nu het hilarische Archery Tag!

COVID-19 Aangepast

Expeditie Poolcirkel

Expeditie Robinson in winterse sferen: korter en bondiger kunnen we Expeditie Poolcirkel niet omschrijven. Test uw kracht, doorzettingsvermogen en creativiteit onder barre poolomstandigheden.

COVID-19 Aangepast

Robinson op het strand van Den Haag

Den Haag, maak je klaar voor het Robinson uitje Den Haag! Test uw overlevingsdrang met een serie spannende challenges. Ga de strijd met uw collega’s aan in een zelfgekozen, afwisselend spel.

COVID-19 Aangepast

Powerkiten Den Haag

Heeft u het even helemaal gehad met de stad? Kom dan lekker uitwaaien aan het Scheveningse strand! Kies voor sportief en spectaculair en ga powerkiten. Vliegeren is nog nooit zo cool geweest!

Fun | Actie | Behendigheid

The Hangover Den Haag

Herinner je je The Hangover, die film over vier gasten die tijdens een vrijgezellenavond een bizar avontuur beleefden waar ze de volgende dag niets meer van wisten?

COVID-19 Aangepast

Tuk Tuk Den Haag

Leer Den Haag kennen op een unieke wijze! Rijd mee in onze sympathieke driewieler, de Tuk Tuk, en geniet van al die bezienswaardigheden die de Hofstad te bieden heeft.

Gezelligheid | Fun | Ontspannen

Virtual Reality Den Haag

Zet de speciale VR-bril op en kies uit meer dan tweehonderd spannende, leuke, enge, sportieve of breinbrekende spellen. The Activity Company brengt Virtual Reality nu ook naar Den Haag!

COVID-19 Aangepast

Winter Wonderland Den Haag

Wie zei er dat u naar Oostenrijk moet voor winterse sfeer en een après-ski? Trek snel de Lederhosen aan en kom naar Den Haag voor Winter Wonderland – de onvervalste winterexperience op eigen bodem.

COVID-19 Aangepast