TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Varen & Eten Den Haag

"Lekker eten, lekker drinken en ontspannen. Ik heb echt genoten." M. van de Velde uit Barneveld
Gezelligheid | Fun | Ontspannen
Stap aan boord van onze boot, voor een anderhalf tot twee uur durende cruise door de Haagse grachten. De luxe sloep voert je langs een groot aantal bezienswaardigheden van de Haagse binnenstad, terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken. De tocht is van A tot Z verzorgd – je hoeft niet eens zelf te varen!

Programma

Je wordt verwacht in het centrum van Den Haag, uiteraard prima te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Daar wacht onze luxe sloep, die is voorzien van een eigen toilet, koelboxen en muziekinstallatie. Onze ervaren stuurman navigeert de boot door de knusse, gezellige Haagse grachten. Onderweg zie je fraaie herenhuizen, bruggen en vele andere bezienswaardigheden van de stad Den Haag, terwijl je samen geniet van heerlijke hapjes. Uiteraard ontbreekt ook een drankje niet!

Binnen het arrangement Varen & Eten kun je kiezen voor verschillende smakelijke alternatieven.

Tapasboot

Geniet tijdens de grachtencruise van heerlijke, fraai opgemaakte tapas; de kleine, originele en smakelijke op Spaanse leest geschoeide hapjes.

Picknickboot

Met goedgevulde picknickmanden aan boord voelt deze toch al ontspannen tocht nóg meer als een uitje!

Borrelboot

Neem een heerlijk drankje tijdens deze relaxte trip. Halverwege worden ook nog eens heerlijke, kakelverse borrelhapjes aan boord getakeld. 

Zelf eten meenemen?

Als jij een van onze sloeps huurt, mag je ook je eigen eten meenemen. Zo spaar je leuk geld uit en kun je precies regelen om die dag zo te maken zoals jij dat zou willen. Je betaalt ons niets extra's hiervoor, maar vergeet dit niet tijdens de aanvraag aan te geven!

De tapas-, picknick- of borrelboot is prima in te passen op ieder moment van een vrijgezellenfeest. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die er zijn om andere, leuke activiteiten van de Activity Company te combineren met deze ontspannen grachtencruise. Het is ook mogelijk om een activiteit op de boot in het programma op te nemen. Bekijk de mogelijkheden op www.denhaag.activitycompany.nl/op-het-water-dan-haag. 

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje? Boek een van deze grachtencruises, bijvoorbeeld als ontspannen en culinair intermezzo tussen een vergadering en een zakelijke speeddate in. Wij stellen graag een passend programma voor u samen.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Varen & Eten" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Competitie | Breinbreker | Avontuur
Teambuilding | Competitie | Actief
Acteurs | Suspense | Sporenonderzoek
Teambuilding | Breinbreker | Suspense