TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Robinson uitje op het strand van Den Haag

"Moe maar voldaan na op het scherpst van de snede te hebben gestreden. Aanrader!" Y. van Gemert uit Zeddam
Teambuilding | Competitie | Actief
Den Haag, maak je klaar voor het Robinson uitje op het strand! Test uw overlevingsdrang met een serie spannende challenges en ga de strijd aan met uw collega’s! De eer van de afdeling staat op het spel!

Robinson uitje op het strand van Den Haag

Robinson in Den Haag is een spannende, gevarieerde expeditie die de deelnemers op verschillende vlakken uitdaagt, waaronder kracht, lef, uithoudingsvermogen en creativiteit. U voert gezamenlijk zeven verschillende activiteiten uit, waar samenwerking als rode draad doorheen loopt. Dat maakt het Robinson uitje op het strand tot de ultieme teambuildingsactiviteit. Groot of klein, jong of oud, gespierd of tenger: iedereen brengt zijn eigen kwaliteiten in en is onmisbaar om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Robinson in Den Haag wordt op het strand aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Uiteraard is het mogelijk om naderhand te genieten van een heerlijk diner.

Teamvlag maken

Tijdens de expeditie maken teams als eerste een vlag en verzinnen een teamnaam. Dit is al de eerste te winnen strijd, want er worden punten gegeven voor afwerking en originaliteit! Hierna worden de teams op de proef gesteld tijdens verschillende challenges:

Katapult bouwen en kokosnoot schieten

Welke katapult schiet het verst? En hadden we al gezegd dat u hem eerst zelf moet bouwen? Dit is teambuilding, letterlijk en figuurlijk.

Mega Jenga

Lef en tactiek zijn onontbeerlijk om een topper te zijn bij Mega Jenga. Er moet telkens een steen uit de toren worden verwijderd en bovenop terug geplaatst, zonder dat de toren valt. Wie houdt zich staande?

Wandelende A

Door het team wordt eerst een A-vorm gebouwd. Die moet vervolgens worden voortbewogen met uw team door middel van touwen. En dan is het hopen dat de ‘A’ stevig genoeg is gebouwd… Dit is bij uitstek een oefening in vertrouwen en samenwerken.

Toren van Hanoi

Probeer een uit schijven opgebouwde kegel te verplaatsen van het ene naar het andere stokje. Een grote schijf mag niet op een kleine liggen en er mag maar één schijf tegelijk worden verplaatst. Moeilijker dan je denkt!

Waterspel

Probeer zo weinig mogelijk te morsen als u een hoeveelheid water – door gebruik te maken van gehalveerde bamboetakken – van de ene naar de andere emmer brengt. Dit is niet eenvoudig en vergt de nodige teamwork!

De Finale!

Aan het eind van het spel wordt op ultieme wijze bepaald wie zich het sterkste team van deze editie van Robinson op het strand van Den Haag mag noemen. Wie blijft er het langst overeind? Het spreekt voor zich dat het winnende team de zege nog lange tijd bij de collega’s ter sprake brengt tijdens de lunch, in de wandelgangen en bij het koffieapparaat. Alleen dat al moet voor eenieder reden genoeg om vol gas te geven tijdens dit fantastische bedrijfsuitje!

Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Robinson uitje

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Robinson uitje" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Actie | Behendigheid | Competitie
Acteurs | Suspense | Sporenonderzoek
Fun | Actie | Behendigheid
Teambuilding | Breinbreker | Suspense