TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Moordspel Den Haag

"Spannend, afwisselend en super realistisch. Echt gaaf om die crimineel te grijpen!" L. Spitse uit Nederweert
COVID-19 Aangepast

Arme Lodewijk Zegels. Hij is slechts 52 jaar geworden. In koelen bloede vermoord door… ja, door wie eigenlijk? En waarom? Aan u de taak om het uit te zoeken!

Moordspel

Het aantreffen van het ontzielde lichaam van Lodewijk Zegels is de start van een uitgebreid onderzoek. Verdachten zijn er wel, maar hun verklaringen hangen van leugens, intriges en dubbele agenda’s aan elkaar. En theorieën over zijn dood zijn er ook, maar welke is de juiste?

Varianten

Wij ontvangen u op een goed bereikbare locatie in het centrum van Den Haag. Daar wordt u het spel uitgelegd.

Versie Headquarters (In combinatie met allerlei soorten horeca)

Dit spel wordt gecoördineerd en onderzocht vanaf het bureau waar uw team opgesplitst opdrachten uitvoert. Elk team gaat ook 1 keer op missie om duidelijkheid te scheppen in de duisternis. Denk aan het bezoeken van de vindplaats van het lijk, het ondervragen van getuigen en het daadwerkelijk fysiek oppakken van de verdachte (bij groepen vanaf 16 personen een acteur). Deze mag mee naar het bureau voor een degelijk kruisverhoor. En een echt modern moordspel is natuurlijk pas compleet als er gehackt moet worden. Bij regen kan dit spel zonder problemen verder binnen worden uitgevoerd.

Versie GPS

Met een tablet in de ene hand en het dossier in de andere gaat u in teamverband de stad in. Uw team moet vragen beantwoorden en teambuildingsopdrachten doen. Juiste antwoorden leren u  belangrijke lessen over (forensisch) politieonderzoek en de waarde hiervan voor de waarheidsvinding in deze moordzaak. Daarnaast verricht u buurtonderzoek en gaat u op jacht naar de diepste geheimen van het slachtoffer. Want waarom moest Lodewijk nou eigenlijk dood?

Beide moordspellen zijn enerverend, spannend en leuk, waarbij alleen een goede samenwerking kan leiden tot het vinden van de dader en het motief. Wilt u na deze “zware” kost nog een andere, wat luchtiger activiteit? The Activity Company denkt graag met u mee over de beste combinatie, al dan niet compleet met horeca.

Scheveningen

U kunt deze activiteit ook boeken in Scheveningen, waar onze unieke strandlocatie een heel eigen dimensie aan het spel geeft. Combineer dit spel bijvoorbeeld met powerkiten of boek een gezellige workshop handlettering bij. Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Moordspel" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: