Moordspel Den Haag

"Spannend, afwisselend en super realistisch. Echt gaaf om die crimineel te grijpen!"L. Spitse uit Nederweert
Acteurs | Supspense | Sporenonderzoek

Arme Debby Vondel. Ze is slechts 26 jaar geworden. In koelen bloede vermoord door… ja, door wie eigenlijk? En waarom? Aan u de taak om het uit te zoeken!

Moordspel

Het aantreffen van het ontzielde lichaam van de jonge Debby Vondel is de start van een uitgebreid onderzoek. Verdachten zijn er wel, maar hun verklaringen hangen van leugens, intriges en dubbele agenda’s aan elkaar. En theorieën over haar dood zijn er ook, maar welke is de juiste?

Programma

Wij ontvangen u op een goed bereikbare locatie in het centrum van Den Haag. Daar wordt u het spel uitgelegd, waarna u in teamverband de stad in gaat. Met een tablet in de ene hand en het dossier in de andere, moet uw team vragen beantwoorden en teambuildingsopdrachten doen. Juiste antwoorden leren u  belangrijke lessen over (forensisch) politieonderzoek en de waarde hiervan voor de waarheidsvinding in deze moordzaak. Daarnaast verricht u buurtonderzoek en gaat u op jacht naar de diepste geheimen van het slachtoffer. Want waarom moest Debby nou eigenlijk dood?

Het Moordspel is een enerverend, spannend en leuk spel, waarbij alleen een goede samenwerking kan leiden tot het vinden van dader en motief. Wilt u na deze “zware” kost nog een andere, wat luchtiger activiteit? The Activity Company denkt graag met u mee over de beste combinatie, al dan niet compleet met horeca.

Scheveningen

U kunt deze activiteit ook boeken in Scheveningen, waar onze unieke strandlocatie een heel eigen dimensie aan het spel geeft. Combineer dit spel bijvoorbeeld met powerkiten of boek een gezellige workshop handlettering bij. Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Moordspel" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: