TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Ranking The Company Den Haag

"Een geweldige en humorvolle manier om echt mét elkaar bezig te zijn." M. Albertus uit Dordrecht
Gezelligheid | Teambuilding | Quiz
Wie maakt de meeste blunders? Wie is het meest ijdel? Wie is het meest chaotisch? Die – en meer – vragen over uw vrienden of collega’s worden op hilarische wijze beantwoord tijdens een oergezellige editie van Ranking the Company!

Ranking the company

Overal te spelen en dus uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten of teambuildingsdagen, maar ook gewoon thuis te boeken: Ranking the Company. Het spel waarbij u uw vrienden of collega’s pas écht leert kennen (en waarbij u tevens te weten krijgt hoe u er zélf op staat…).

Programma

De pret begint al met de enquête die u vooraf toe gemaild krijgt. Bij vragen als ‘Wie is er het vaakst te laat?’ of ‘Wie haalt het vaakst koffie?’ geeft zichzelf en de anderen scores van 1 tot en met 10 – afhankelijk van op wie de vraag het meest van toepassing is. Uiteraard kunnen de vragen ook worden gepersonaliseerd aan de hand van wat er speelt binnen het bedrijf, de familie of vriendengroep. Op basis hiervan wordt een algemene top-10 samengesteld.

Tijdens het spel zelf, wordt nogmaals van elke vraag een top-10 gemaakt. De uitkomst hiervan wordt vergeleken met de algemene top-10. De teams moeten om en om de gemaakte keuzes toelichten, wat gegarandeerd leidt tot grote hilariteit! Uiteraard wordt het spel vakkundig geleid door onze ervaren en gezellige quizmaster.

Ranking the Company is een geweldige afsluiter van een teamdag, bijvoorbeeld na een heerlijke maaltijd – die wij ook kunnen verzorgen. Maar wij bieden uiteraard veel meer passende activiteiten waarmee u een combinatie kunt maken. Denk aan een moorddiner of een spannend spel Wie is de Mol? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest

Geen beter moment om Ranking the Company te spelen dan tijdens een vrijgezellendag! Zeker met gepersonaliseerde vragen, die perfect passen bij de vrijgezel, de gelegenheid en het gezelschap, is succes gegarandeerd. Uiteraard verzorgen wij graag de gehele vrijgezellendag door meerdere, afwisselende activiteiten in het programma op te nemen. Vraag nu gratis een offerte aan!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Ranking the Company" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Competitie | Breinbreker | Avontuur
Teambuilding | Competitie | Actief
Teambuilding | Breinbreker | Suspense
Inspirerend | Verfrissend | Verbindend