TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Winter Wonderland Den Haag

"Super gezellig, super gelachen… und jetzt ein Glühwein!" D. Boon uit Zegveld
Teambuilding | Competitie | Actief
Kom naar Den Haag, waar wij speciaal voor u een authentiek, gezellig skidorp hebben gecreëerd. In deze sfeervolle ambiance gaat u de strijd aan met uw collega’s. Bierpulschuiven, langlaufen, Lederhosenhangen en een Tiroler koe melken zijn slechts enkele van de gezellige en hilarische après-ski-spellen die er voor zorgen dat u uw collega’s op een hele andere manier leert kennen.

Programma

U wordt met warme chocolademelk of Glühwein ontvangen op een toplocatie, die geheel in après-ski-stijl is ingericht, compleet met vuurkorven, ijsberen, winterlichtjes, strobalen, kerstbomen en Tiroler muziek. Vooraf kunnen zes activiteiten worden gekozen uit een totaal van elf. Onze eigen Anton aus Tirol begeleidt het geheel op originele wijze en zorgt er voor dat u een heerlijke en sfeervolle avond beleeft.

Benieuwd naar de vele leuke activiteiten waaruit u kunt kiezen?

Nagel Schlag

Gebaseerd op het populaire Kopspijkeren is dit een quiz met een twist. Bij een goed beantwoorde vraag mag een kopspijker in de boomstam worden geslagen. En dat is nog allesbehalve gemakkelijk! Welk team heeft de spijker er als eerste helemaal in?

Sneeuwballen schieten

Keer even terug naar uw kindertijd met dit doldwaze sneeuwballengevecht. Schiet met een katapult sneeuwballen over een berg om het gevecht te winnen.

Bierpulschuiven

Wie schuift zijn bierpul het verst over de tafel? Het is de bedoeling zo dicht mogelijk bij de rand te komen, maar voorkom dat het glas met het goudgele nat er overheen gaat!

Lederhosen hangen

Hier wordt het kaf van het koren gescheiden. Wie heeft de grootste spieren en kan het langst aan de lederhosen blijven hangen?

Katapult bouwen

De teams bouwen zo snel mogelijk een katapult. Wie zijn sneeuwballen het verst weg schiet, wint. Deze activiteit vereist teamgeest en goed nadenken.

Vuur maken

Met al die winterse taferelen om u heen is een knisperend vuurtje natuurlijk zeer gewenst. U krijgt de beschikking over alle benodigde materialen en maakt zo snel mogelijk vuur.

Langlaufen

Deze klassieker gaat al lang mee, maar blijft onverminderd hilarisch! De teams nemen plaats op de langlaufski’s en moeten zo snel mogelijk de eindstreep bereiken. Dat lukt zelden zomaar!

Tiroler Koe Melken

Voor de authentieke Alpenboeren onder ons. Neem plaats op de kruk en wacht op het startsein… wie het snelst zijn koe leeg heeft geknepen is de winnaar!

Sneeuwpopworstelen

Lachsalvo’s gegarandeerd als u het extra dikke sneeuwpoppak aantrekt en uw collega’s te lijf gaat. Probeer zo snel mogelijk uw tegenstander uit de ring te krijgen. Uitdagend om te doen, hilarisch om naar te kijken.

Biathlon Schieten

De echte schutters staan op bij dit onvervalste rendierschietspel. Een arendsoog is vereist om als winnaar uit deze strijd te komen!

Reuze SneeuwJenga

Het welbekende Jenga-spel maar dan in de Wintervariant. Bouw een hoge toren met de grote sneeuwblokken en haal er dan telkens een blok tussenuit. Hoe lang gaat dit goed?

Het Winter Wonderland is een sfeervolle en gezellige activiteit voor jong en oud. Een prima manier om een heerlijk bedrijfsuitje af te sluiten. Maar wij bieden nog vele andere, leuke activiteiten aan die zich prima laten combineren met dit winterse spektakel. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Wij kunnen ook de horeca verzorgen!

Vrijgezellenfeest

Een Tiroler avond is natuurlijk ook zeer geschikt als (onderdeel van een) vrijgezellenfeest. Laat ons het gehele programma op professionele wijze verzorgen en geniet zelf van een gezellige avond vol hilarische momenten in Oostenrijkse sfeer. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Winter Wonderland" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Competitie | Breinbreker | Avontuur
Teambuilding | Competitie | Actief
Teambuilding | Creatief | Origineel
Acteurs | Suspense | Sporenonderzoek