TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Ik hou van Holland Den Haag

"De sfeer zat er al snel in. Super gezellige avond gehad en nog wat geleerd over ons landje ook!" W. Fransen uit Zoetermeer
Quiz | Gezelligheid | Teambuilding
Uw bedrijfsuitje kleurt oranje met dit hilarische en gezellige spel, bekend van televisie. Speel het boodschappenspel, raad een lied, zing zelf een Hollands moppie, beantwoord vragen met een Hollands tintje. Onder aanvoering van de teamcaptains barst de strijd los. Wie houdt het meest van Holland? 

Ik hou van Holland

Het rood-wit-blauwe kijkcijferkanon van SBS heeft zijn weg gevonden naar Den Haag! ‘Ik hou van Holland’ is het bekende televisiespel waarin de teams met elkaar de strijd aanbinden. Wie weet het meest van Nederland en scoort de meeste punten? Maar pas op: als u een fout antwoord geeft gaan de punten naar de concurrentie! Onze ‘Ik hou van Holland’-quiz garandeert een spetterende feestmiddag of -avond vol hilariteit en gezonde competitie. Ideaal als bedrijfsuitje!

Programma

Geen Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis tijdens dit evenement, maar wel onze eigen vakkundige quizmaster! Na een hartelijke ontvangst door de spelleider op voor u gepaste locatie in Den Haag, elders in de randstad of op de boot worden de teams samengesteld en de teamcaptains gekozen. En dan barst de strijd los! In verschillende spelrondes proberen de teams zo veel mogelijk punten te scoren. Denk goed na over wie welke opdracht gaat uitvoeren; een goede kennis van elkaars sterke punten komt hier goed van pas! In de finaleronde wordt duidelijk welk team het meest van Holland houdt en wordt de felbegeerde hoofdprijs uitgereikt.

‘Ik hou van Holland’ als afsluiter van een breder programma? Laat u informeren over de mogelijkheden om dit evenement te combineren met een opwindend programma met, bijvoorbeeld, wijnproeverij of de tapasboot. Activity Company helpt u graag een afwisselend programma samen te stellen.

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest? Denk ook eens aan ‘Ik hou van Holland’ als opwarmer of afsluiter van een dag met andere activiteiten als powerkiten of pokerworkshop. Laat Activity Company je het werk uit handen nemen! Wij verzorgen een leuke, afwisselende dag voor een mooie prijs.

Wat dacht je van een quiz op het water?

Voeg een totaal nieuwe dimensie aan je uitje door een quiz te beleven op het water! U neemt plaats in onze luxe sloep en speelt een iets andere variant, namelijk pubquiz. Maar dit wel tijdens een ontspannen tocht door de Haagse grachten. Wij bieden tevens diverse andere activiteiten aan in combinatie met een vaartocht. Kijk voor meer informatie op www.denhaag.activitycompany.nl/op-het-water-dan-haag. 

Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Ik hou van Holland

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Ik hou van Holland" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Competitie | Breinbreker | Avontuur
Acteurs | Suspense | Sporenonderzoek
Teambuilding | Breinbreker | Suspense
Teambuilding | Competitie | Actief