TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Zakelijk Speeddaten Den Haag

"Het ijs is snel gebroken en je houdt er uitstekende contacten aan over." L. Michiels uit Middelburg
COVID-19 Aangepast
Zakelijk speeddaten wordt door steeds meer bedrijven gezien als de meest doeltreffende vorm van netwerken. Of u nu verschillende afdelingen met elkaar wilt laten kennismaken, of de samenwerking met externe partners wilt verbeteren: tijdens een strak georganiseerde speeddate verloopt het contact soepel, informeel en in een ontspannen sfeer.

Programma

Tijdens een zakelijke speeddate voert iedere deelnemer korte gesprekken van een paar minuten met steeds wisselende gesprekspartners. Het is een ideale manier om snel kennis te maken met een grote hoeveelheid mensen. De speeddates kunnen puur gericht zijn op kennismaking, maar een specifiek thema of vaste vragen behoren ook tot de mogelijkheden. Desgewenst kunnen spellen, bijzondere opdrachten of oefeningen worden toegevoegd.

Wij ontvangen u in een voor u gepaste locatie in Den Haag of elders in de randstad, waarna de speeddate begint. Onze host(ess) zorgt er voor dat alles soepel verloopt en dat alle deelnemers elkaar daadwerkelijk te spreken krijgen. Uiteraard wordt voor een hapje en drankje gezorgd.

Speeddaten is een welkome afwisseling tijdens een congres of bijeenkomst. Wist u dat de Activity Company ook uw vergaderingen kan faciliteren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om deze activiteiten te combineren. Wij hebben inmiddels al vele bedrijven en bureaus geholpen bij het organiseren van een geslaagde en vruchtbare bijeenkomst.