TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

De Jongens tegen de Meisjes Den Haag

"Ontzettend gelachen. En uiteraard ging de discussie op het werk 'gewoon' weer verder…" R. Starrenburg uit Oirschot
Quiz | Gezelligheid | Teambuilding
Bereid u voor op een epische strijd tussen man en vrouw tijdens dit hilarische bedrijfsuitje. Een gezellige dinerquiz waarbij voor eens en voor altijd wordt bepaald wie de beste is: de jongens of de meisjes!

Jongens tegen de meisjes

Mannen zijn slecht luisterende viespeuken en vrouwen zijn ijdel en praatziek. Toch? Of zit het toch anders? Kom er achter tijdens het vermakelijke spel Jongens tegen de Meisjes, waar het team dat zich het best kan inleven in de andere sekse er met de hoofdprijs vandoor gaat.

Programma

De verschillen tussen man en vrouw zorgen al sinds mensenheugenis voor een bijzonder spanningsveld tussen de seksen. Tijd om die strijd voor eens en voor altijd te beslechten! U wordt ontvangen voor u gepaste locatie in Den Haag of elders in de randstad, waar een welkomstdrankje voor u klaar staat.
 
Na een gedegen uitleg van het spel worden er mannen- en vrouwenteams gemaakt. De quiz bestaat uit verschillende rondes, waarbij de teams zich moeten inleven in de andere sekse. Hoe zouden de jongens dit oplossen? En hoe zouden de meisjes dit aanvliegen? Het team met het meeste inlevingsvermogen wint de quiz en de daaraan verbonden, felbegeerde hoofdprijs. Die krijgt ongetwijfeld een prominente plek op de werkvloer…
 
Na de prijsuitreiking staat er een heerlijk diner voor u klaar. Mogelijk dat er tijdens dit smakelijke maal nog het een en ander recht gezet, uitgepraat of uit de wereld geholpen moet worden… hoe het ook zij: veel lachen is gegarandeerd!
 
Uiteraard is het mogelijk om deze leuke dinerquiz te combineren met een of meer van de andere activiteiten die wij aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een grachtencruise in onze luxe sloep of, voor wie iets uitdagenders zoekt, lekker uitwaaien met een powerkite. Wij stellen graag een gratis offerte voor u op!

Vrijgezellenfeest

Als je een vrijgezellenfeest organiseert met een gemengd gezelschap, is de Jongens tegen de Meisjes natuurlijk een prima optie. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die er zijn om deze activiteit aan te vullen met bijvoorbeeld een bierproeverij of een van onze creatieve workshops.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "De Jongens tegen de meisjes" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Fun | Educatief | Gezelligheid
Competitie | Breinbreker | Avontuur
Competitie | Breinbreker | Avontuur
Acteurs | Suspense | Sporenonderzoek