TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

De Erfenis van 1 miljoen Den Haag

"Een hilarisch en origineel spel. Geld verbrassen is nog veel leuker dan het verdienen!" D. Peters uit Goirle
COVID-19 Aangepast
Uw vermogende oudoom Hendrikus van Barneveld is overleden en laat een erfenis van liefst 750 miljoen euro na. Aangezien er geen directe familie is, komt u als begunstigde in beeld. U zult echter eerst moeten aantonen dat u een echte Van Barneveld bent. Hoe? Indachtig het motto van uw oudoom – “Geniet van het leven, geniet van geld uitgeven” – moet u er zo snel mogelijk een miljoen doorheen jagen!

Programma

Wij ontvangen u op een toplocatie, waar u ook de spelinstructies ontvangt. Dan gaat u in teams de stad in, “gewapend” met een smartphone die het miljoen bevat. Door het uitvoeren van een keur aan hilarische (foto-)opdrachten, het beantwoorden van vragen, het neerleggen van portemonnees en het uitdagen van andere teams moet u in twee uur tijd zo veel mogelijk geld laten verdampen.

Het spel eindigt bij de notaris, die onthult welk team het meeste geld heeft uitgegeven en daardoor de ware erfgenaam van oudoom Hendrikus is. Aan het einde worden de resultaten van de foto-opdrachten gepresenteerd, wat gegarandeerd voor veel hilariteit zorgt.

De Erfenis is een origineel, dynamisch en leuk spel, dat iedere teamdag tot een succes maakt. Wij kunnen ook met u meedenken over uitbreiding van het programma, bijvoorbeeld met een van onze creatieve workshops of een ontspannen sloepentocht. Informeer nu geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Vrijgezellenfeest

Als je dan toch al veel geld uitgeeft voor je bruiloft, spendeer dan ook nog maar een miljoen op je vrijgezellenfeest! De Erfenis staat garant voor een hilarische momenten en dat is precies wat je op zo’n dag nodig hebt. Uiteraard bieden wij nog veel meer leuke activiteiten die je vrijgezellendag helemaal compleet maken. Vraag nu gratis een offerte aan!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "De Erfenis van 1 miljoen" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: