TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Virtual Reality Den Haag

"Zo leuk dat ik niet meer wilde stoppen. Wanneer gaan we weer?" M. Mosk uit Bleiswijk
COVID-19 Aangepast
Virtual Reality biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden en laat jou je in vrijwel elke situatie verplaatsen. Zodra je de speciale bril op zet, word je een succesvolle F1-coureur, een zombieslachter zonder angst of begeef je je in ontzagwekkende natuurlandschappen. Vrijwel alles is mogelijk – en ook nog eens waar jíj maar wilt!

Virtual Reality

Of het nou op één van onze locaties is, thuis in je woonkamer of in het kantoor van de directeur. Daarbij bieden wij meer dan tweehonderd verschillende spellen aan, dus er is voor ieder iets te kiezen. Speciaal voor jou hebben we zes overzichtelijke categorieën geselecteerd, waarbinnen naar hartenlust kan worden gecombineerd.

VR Teambuilding

Deze categorie bevat een groot aantal leuke spellen waarin je moet samenwerken om pittige opdrachten uit te voeren en duizelingwekkende raadsels op te lossen. Ook biedt deze categorie de mogelijkheid om met meerdere mensen tegelijk fantastische, omvangrijke virtuele werelden te ontdekken.

VR Action & Shooting

Er kan er maar één de beste zijn in deze action-packed categorie, waarin je tegen elkaar, monsters of militairen vecht met speciale VR-vuurwapens. Gelukkig is dood hier niet echt dood en neem je het snel wéér tegen elkaar op in een volgend virtueel potje.

VR Horror

Deze categorie is niet voor de faint-hearted… je begeeft je door mistige corridors en matig verlichte gangen, waar achter deuren of in nissen zombies en levensechte spinnen klaar staan om je te grazen te nemen. Durf jij het aan?

VR Escape Room

Wat in het echt kan, kan ook in VR en dat geldt natuurlijk ook voor een escape room. Het is niet langer nodig om je fysiek in een afgesloten ruimte te bevinden. Zet de bril op en waag je aan hersenkrakende puzzels, onmogelijke raadsels en andere uitdagingen. Lukt het jou om binnen het uur uit de virtuele kamer te ontsnappen?

VR Discovery

Je wilt graag verre oorden zien maar hebt geen zin om uren in het vliegtuig te zitten? Dan biedt VR uitkomst! De categorie VR Discovery biedt je een adembenemend inzicht in plaatsen die anders zo ver van je af staan.

VR Racing

Voor deze categorie laten we een speciale racestoel aanrukken, compleet met pedalen en stuur. Zodra je de VR-bril hebt opgezet waan je je in een bolide van Mercedes, Ferrari of McLaren en raas je over het circuit. En ach… als je een keer van de baan raakt dan is de grindbak gelukkig óók virtueel.

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar als je eenmaal genoeg hebt van de virtuele wereld is er in de échte wereld ook nog genoeg te beleven! Combineer onze VR-experience bijvoorbeeld met een superspannende editie van Wie Is De Verrader? of met het hilarische spel De Jongens Tegen De Meisjes. Wij helpen je graag om een gevarieerd programma samen te stellen. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Virtual Reality" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: