TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Maffia game `The Target` Den Haag

"Een snel en spannend spel met als scenario de stad." A. Hertog uit Zaandam
COVID-19 Aangepast
Een veroordeelde misdadiger is ontsnapt en maakt de stad onveilig. Drie politieteams hebben de taak om samen te werken en de crimineel te stoppen voordat hij een miljoen heeft verdiend. De jacht is geopend! 

The Target

Maak u klaar voor een spel vol actie, spanning en avontuur! The Target is hét bedrijfsuitje waarbij moderne technieken en een goede samenwerking hand in hand gaan. Een gevaarlijke crimineel is ontsnapt uit de gevangenis en gaat gewoon door met misdaden plegen. Als locatie voor zijn criminele activiteiten heeft hij Den Haag uitgekozen. Als de voortvluchtige een miljoen heeft verdiend verlaat hij de stad. Drie politieteams zitten de boef op de hielen en moeten hem neerschieten voordat hij zijn doel heeft bereikt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een koffer met attributen. Maar uiteraard is ook een goede samenwerking van het grootste belang en dat maakt The Target tot een ideaal bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit.

Programma

Na ontvangst ontvangt u van ons een koffer en krijgt u een uitgebreide uitleg over de spelregels en hoe de app moet worden gebruikt. Dan wordt de boef op pad gestuurd, gevolgd door de drie politieteams en gaat een bloedstollende manhunt van start!

Voor een dag met nóg meer afwisseling combineert u The Target met één of meer van onze andere leuke activiteiten. Wat dacht u van een kookworkshop of een hilarische pot bumpervoetbal op het strand van Scheveningen? Uiteraard verzorgen wij na afloop graag een heerlijke maaltijd of borrel. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest

Ook voor een vrijgezellenfeest is The Target als activiteit altijd een schot in de roos omdat het snel, fun, spannend en actief is. Uiteraard zijn combinaties mogelijk met onze vele andere activiteiten om er een onvergetelijke dag van te maken. Denk bijvoorbeeld aan golfsurfen of beachsoccer. Beach Professionals maakt graag een vrijblijvende offerte op! 

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Maffia Game `The Target`" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: