Jacht naar de Macht Den Haag

"Een crimineel goed uitje!"J. van Breda uit Tilburg
Teambuilding | Breinbreker | Suspense

Sinds enkele maanden is een slechte Don actief in het criminele milieu. Hij toont geen respect voor de maffiatradities en wil alle macht voor zichzelf. Onacceptabel! Het is aan u om hem op te sporen, zodat uw familie weer alleen de scepter zwaait.

Programma

Uw instructeur ontvangt u op een goed bereikbare locatie in het hartje van de stad. Na een korte speluitleg gaat u in teams (families) de straat op. Door mensen af te persen en om te kopen verkrijgt u crimineel kapitaal én steeds meer informatie over de verblijfplaats van de Don. Wie heeft die eerloze bedrieger als eerste te pakken?

Na ongeveer twee uur wordt de balans opgemaakt en zal blijken wie het beste heeft gepresteerd. Alleen de familie die de Don heeft gevonden én het meeste geld heeft verdiend, kan aan het hoofd van de Cosa Nostra staan. Uiteraard vindt de evaluatie plaats onder het genot van een drankje.

Wilt u, na twee uur activiteit, even iets heel anders? Boek dan een interessante en ontspannen bierproeverij bij, of geniet van een heerlijke maaltijd tijdens een intrigerend Wie Is De Mol dinerspel. Wij bieden een grote hoeveelheid activiteiten die uitstekend te combineren zijn tot een volmaakt bedrijfsuitje, met voor elk wat wils.

Vrijgezellenfeest

Afpersen en omkopen is van alle tijden, dus misstaat het ook zeker niet tijdens een vrijgezellenfeest! Wij denken graag met je mee over hoe er een onvergetelijke dag van te maken, bijvoorbeeld door deze activiteit te laten volgen door een heerlijke tocht op onze partyboot. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Jacht naar de Macht" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: