TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Handletteren Den Haag

"Een leuke uitdaging om je tekst zo mooi mogelijk te maken." C. Groenen uit Schagen
COVID-19 Aangepast
Het is hip en daarom zien we ze steeds meer voorbij komen op social media, op borden en wenskaarten: handgeschreven, inspirerende quotes in zwierige letters. Handlettering heet het, en wie kennis wil maken met deze verrassend leuke hobby kan nu bij ons terecht!

Handlettering

Het wordt gezien als de moderne kalligrafie: handlettering. Verwend (of: verpest?) als we zijn door alle door de computer voortgebrachte letters en tekens, is in de afgelopen jaren de behoefte gegroeid om weer zélf iets moois op papier te zetten. Beoefenaars van deze hobby prijzen de innerlijke rust die het geeft, de creativiteit die wordt uitgedaagd en de positieve invloed op de netheid van het handschrift.

Programma

Handlettering is een combinatie van schrijven en tekenen. Om te komen tot een fraai resultaat worden stiften of potloden gebruikt. Na ontvangst op voor jouw gepaste locatie in Den Haag  word je spelenderwijs vertrouwd gemaakt met deze materialen en de technieken om zo mooi mogelijke teksten te schrijven. Je zult versteld staan van waar je allemaal toe in staat bent!

Na afloop krijg je de kalligrafeerpen, potlood en hand-out mee naar huis.

Uiteraard is deze rustgevende workshop te combineren met een van onze vele andere uitjes. Je kunt na afloop bijvoorbeeld aan boord stappen van onze luxe sloep voor een ontspannende vaartocht door de Haagse grachten, terwijl je geniet van heerlijke tapas. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden.

Bedrijfsuitje

Handlettering is ook prima in te passen in gevarieerd programma voor een bedrijfsuitje. Even terug naar de basis, op zoek naar de eigen creativiteit en met waardering voor die van de anderen. Ook dan zijn vele combinaties met onze andere activiteiten mogelijk. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Handletteren workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: