Wijnproeverij Den Haag

"Er zit veel meer onder die kurk dan ik dacht. Er ging een wereld voor me open."M. Braam uit Wernike
Educatief | Culinair | Ontspannen
Maak gebruik van de gelegenheid om uitgebreid wijnen te proeven, ruiken en te vergelijken tijdens onze wijnproeverij. In een sfeervolle ambiance doet onze vinoloog een boekje voor u open over al die wijnen wiens namen u zo bekend in de oren klinken, maar waar nog zo veel over te ontdekken is. Voor de mensen wiens interesse in wijn verder gaat dan alleen het drinken er van.

Programma

Wij ontvangen u in een voor u gepaste locatie in Den Haag, waar onze vinoloog al een groot aantal wijnen voor u heeft uitgestald. U krijgt uitgebreide informatie over de diverse wijnsoorten, de druiven waarvan deze zijn gemaakt en het proces van het maken van de wijn. Een programma op maat, waarbij aandacht wordt besteed aan bijvoorbeeld specifieke druivensoorten of een wijn uit uw favoriete land, behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u vervolgens diverse wijnen proeven, waarbij bijpassende delicatessen, zoals diverse kaassoorten en brood worden geserveerd.

Wilt u de wijnproeverij combineren met een van de vele andere activiteiten van de Activity Company? Wij stellen graag een gevarieerd programma voor u samen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Vrijgezellenfeest

Een wijnproeverij is ook een uitermate geschikte activiteit in een afwisselend programma voor een vrijgezellenfeest. Ga eerst wijnproeven en daarna cocktails maken, of maak de dag compleet met een salsaworkshop. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Wijnproeverij op het water

Geef het wijnproeven nog meer sfeer door het uit te voeren op het water! Stap aan boord van onze luxe en van alle gemakken voorziene sloep en en leer alles over wijnsoorten en de diverse smaken tijdens een ontspannen en geheel verzorgde cruise door de Haagse grachten. Naast deze activiteit bieden wij een keur aan andere events die óók kunnen worden gecombineerd met een relaxte rondvaart. Kijk voor meer informatie op www.denhaag.activitycompany.nl/op-het-water-dan-haag.

Wijnproeverij Scheveningen

Wijn proeven op het strand? Wij bieden deze activiteit ook aan in ons gezellige strandpaviljoen aan de Scheveningse Noordzeekust.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Wijnproeverij" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Kookworkshop

Vanaf
€ 59,95 pp