Poker Workshop Den Haag

",,Heerlijk gespeeld in een echte pokersfeer. Aanradertje hoor!”"D. Koejoe uit Rotterdam
Fun | Competitie | Gezelligheid
Bekend van televisie, internet, rokerige achterkamertjes, de bedrijfskantine en de keukentafel, heeft poker nu ook zijn weg naar Activity Company gevonden. Vier uw vrijgezellenfeest op onze toplocatie met een sfeervolle en gezellige pokerworkshop.

Programma

Poker heeft als wedstrijd- en gezelschapsspel zo’n hoge vlucht genomen dat verdere introductie eigenlijk onnodig is. Waan uzelf een bekende speler of speelster als Marcel Lüske of Fatima Moreira de Melo tijdens dit leuke vrijgezellenuitje. Wij zorgen voor alle benodigdheden, zoals professionele kaarten en fiches, maar natuurlijk ook voor de hapjes en drankjes. Uiteraard ontbreekt ook een gedegen uitleg van het spel niet, net als tips en trucs die u in staat stellen de spreekwoordelijke vloer aan te vegen met uw tegenstanders.

Onze pokerworkshop doet het ook goed als onderdeel van een ruimer programma. De Activity Company denkt graag met u mee over de vele leuke combinaties die te maken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kook- of cocktailworkshop.

Bedrijfsuitje

Pokeren als bedrijfsuitje, of als ontspannen intermezzo tussen vergaderingen. Waarom niet? Vraag vrijblijvend een offerte aan en bedenk daarbij ook dat wij een veel breder palet aan activiteiten aanbieden. Er zijn legio combinaties mogelijk.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Poker workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: