Partyboot Den Haag

"Zon in je gezicht, lekker om je heen kijken, drankje en muziekje er bij… helemaal top!"F. Coelho uit Schiedam
Gezelligheid | Fun | Ontspannen
De partyboot neemt je mee op een anderhalf uur durende tour door de grachten van Den Haag. Geniet van een hapje, drankje en lekkere muziek, terwijl de vakkundige schipper de luxe en van alle gemakken voorziene sloep langs vele Haagse bezienswaardigheden stuurt. 

Programma

Opstappen doe je in het goed bereikbare centrum van Den Haag. De sloep is groot genoeg om twintig mensen in alle luxe te kunnen vervoeren en heeft een eigen toilet, geluidsinstallatie en koelboxen. Bij grotere groepen kunnen wij meerdere boten inzetten. Je vaart heerlijk ontspannen door de grachten en passeert onderweg vele fraaie bruggen, herenhuizen en andere highlights van de sfeervolle binnenstad van Den Haag. Deze grachtencruise is volledig verzorgd, zonder financiële verrassingen achteraf.

Deze partycruise mag niet ontbreken in het programma van een vrijgezellenfeest. Er zijn echter legio combinaties met andere activiteiten mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Bedrijfsuitje

De partyboot is ook uitermate geschikt als (onderdeel van) een bedrijfsuitje. U komt in een ontspannen sfeer met elkaar in contact en leert elkaar op een hele andere manier kennen, terwijl ondertussen de bezienswaardigheden van de stad Den Haag aan u voorbij trekken. Uiteraard kan de partyboot worden opgenomen in een arrangement met diverse andere leuke activiteiten, of bijvoorbeeld als afsluiter van een vergadering. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een programma met voor elk wat wils.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Partyboot" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Poker workshop

Vanaf
€ 24,95 pp