Mozaïek workshop Den Haag

"Creativiteit en gezelligheid gaan bij deze workshop hand in hand."V. van Leeuwen uit Oosterhout
Creatief | Ontspannen | Gezelligheid
Creatief bezig zijn en even het hoofd helemaal leeg maken? Het kan tegelijkertijd, met onze gezellige en zeer ontspannen workshop Mozaïeken.

Mozaïek workshop

Bij het mozaïeken wordt een grote afbeelding vervaardigd uit een groot aantal kleine gekleurde steentjes. Ook zonder al te veel kunstzinnige aanleg is het mogelijk om dusdoende een fraai kunstwerk te vervaardigen. Mozaïeken werkt zeer ontspannend, bijna therapeutisch. Een ideale activiteit om tot rust te komen en ondertussen lekker bij te kletsen!

Programma

Wij ontvangen u in een voor u gepaste locatie in Den Haag, waarna u wordt ingewijd in de wereld van het mozaïeken. U zult zien dat u met wat keramische wandtegels of glasmozaïek, een minimum aan gereedschap en wat basistechnieken al snel schitterende resultaten kan boeken! Mozaïeken wordt door velen ervaren als een zeer ontspannen bezigheid met een opvallend verslavend karakter.

Uiteraard is deze workshop ook te combineren met een of meer van onze andere leuke activiteiten. Kies bijvoorbeeld na alle creativiteit voor een doldwaze afsluiter in de vorm van Ik Hou Van Holland. Wij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden.

Bedrijfsuitje

Leer de creatieve kant van uw collega’s kennen met dit ontspannen bedrijfsuitje. Indien gewenst verzorgen wij graag het complete programma van uw teambuildingsdag, bijvoorbeeld door toevoeging van ons arrangement Varen & Eten. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Mozaïek workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: