Kookworkshop Den Haag

"Het is waar wat ze zeggen: als je het zelf maakt is het nóg lekkerder."N. Driewoud uit Cuijk
Culinair | Educatief | Teambuilding
De ingrediënten staan klaar, de chef-kok is op zijn post en de keuken is voorzien van alles wat u nodig heeft. Laat uw culinaire creativiteit de vrije loop en bereid met uw collega's een heerlijk menu, waar nog lang over zal worden nagepraat! 

Programma

U en uw collega's worden in teams verdeeld, die allen - onder deskundige begeleiding van een echte chef-kok - één van de gangen van het menu voor zijn rekening neemt. Omdat een goede samenwerking en afstemming van het grootste belang zijn, leent deze activiteit zich bij uitstek als bedrijfsuitje of als teambuilding. Alle benodigde ingrediënten, materialen en recepten staan voor u klaar. Het spreekt voor zich dat de samen bereide maaltijd na afloop ook gezamenlijk wordt genuttigd.

Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk aan de kookworkshop een eigen thema, stijl of smaak te verbinden. Denk aan visgerechten, koken met bier of het bereiden van gerechten die aan een specifiek seizoen zijn gebonden. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met allergieën en/of dieetwensen.

De kookworkshop is uitstekend te combineren met andere leuke activiteiten die wij aanbieden. Het kan bijvoorbeeld een leuke afsluiter zijn na een spannend spel 'Wie Is De Mol?' of een ontspannen middag op de borrelboot.

Vrijgezellenfeest

Een kookworkshop past uitstekend in het programma van een vrijgezellenfeest en is prima te combineren met één van onze andere activiteiten, zoals een cocktailworkshop. Wij helpen je graag een afwisselend en betaalbaar programma samen te stellen.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Kookworkshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: