Djembé Percussie workshop Den Haag

"Wat leuk om vanuit de basis samen naar zo iets groots toe te werken."W. van Dam uit Hilversum
Teambuilding | ontspannen | creatief
Wie aan Afrika denkt, denkt aan muziek en opzwepende ritmes. De djembé speelt een belangrijke rol in de Afrikaanse cultuur en muziek. Tijdens onze workshop wordt de djembé aangevuld met een keur aan andere percussie-instrumenten, waarna gezamenlijk naar een muzikaal hoogtepunt wordt gewerkt. Ideaal als teambuildingsactiviteit!

Programma

Wij ontvangen u in een voor u gepaste locatie in Den Haag of elders in de randstad. Voor de gelegenheid wordt de locatie uiteraard in Afrikaanse sferen gebracht. Een cursusleider en (muzikaal) begeleider zijn aanwezig om u in te wijden in de rijke geschiedenis van de djembé. Er zijn ruim voldoende djembés en andere percussie-instrumenten aanwezig. 

Na deze kennismaking wordt door de cursusleider en de muzikaal begeleider een basisritme gespeeld, waar alle deelnemers makkelijk bij kunnen aansluiten. Het gespeelde muziekstuk wordt alsmaar verder uitgebouwd en inhoudelijk steeds gevarieerder. Uiteraard is er ruimte voor het spelen van solo’s. Het geheel wordt opgebouwd tot een ‘grand finale’ waarin elke afzonderlijke deelnemer een belangrijke rol speelt. Om hiertoe te komen, moet er goed worden samengewerkt en is het belangrijk dat iedereen naar elkaar luistert. Dit is één van de redenen dat een djembé-workshop zo geschikt is voor de teambuilding.

U kunt deze workshop uiteraard combineren met een van de vele andere uitjes die wij aanbieden. Ga bijvoorbeeld aansluitend aan boord van de onze tapasboot, die u door langs vele Haagse bezienswaardigheden vaart, terwijl u geniet van een drankje en heerlijke hapjes. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest

De djembéworkshop is ook te boeken voor een vrijgezellenfeest, bijvoorbeeld als muzikaal intermezzo tussen andere activiteiten. Wij kunnen desgewenst ook een arrangement aanbieden waarin de horeca is opgenomen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij denken graag met je mee!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Djembe workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Kookworkshop

Vanaf
€ 59,95 pp