Bonbons maken Den Haag

"Een super leuke bezigheid waar je thuis ook nog van nageniet!"Q. de Wolf uit Drimmelen
Culinair | Educatief |Gezelligheid
Bereid je voor op een smaakexplosie in je mond! Of ze nou vierkant zijn of rond, in melk- of pure chocolade, hard of zacht: bonbons zijn voor iedereen, op elk moment een genot. Tijdens onze chocolade workshop maak je zelf de bonbons waar jij gelukkig van wordt!

Bonbons maken

Tijdens deze workshop leer je zelf bonbons te maken en heb je alle vrijheid om de bonbons geheel naar jouw smaak te bereiden. Of je nou houdt van witte- of pure chocolade, marsepein of noten, of je ze gestreept of gestippeld wilt: het is jouw (chocolade-)feestje!

Programma

Je wordt ontvangen in een in een voor jullie gepaste locatie in Den Haag, waar alle materialen al klaar staan. Maar ho: niet meteen je vingers in de chocolade steken! Onze vakkundige chocolatiers nemen je eerst mee in de wereld van temperen en enroberen en leren je om ganache te maken. Je bepaalt helemaal zelf wat voor bonbons je wilt maken en creëert al snel prachtige chocoladepareltjes waar je je vingers bij aflikt. Aan het eind van deze chocolade workshop krijg je een doosje zelfgemaakte bonbons mee, zodat je ook thuis op de bank nog heerlijk kan nagenieten van dit leuke uitje.

Onze workshop bonbons maken is lekker, leuk en gezellig en kan uiteraard worden gecombineerd met één of meer van onze andere leuke uitjes. Wat let je om eerst met een groep een ontspannen grachtencruise door Den Haag te maken, al dan niet met lekkere tapas of heerlijke picknick, om het culinair festijn vervolgens af te sluiten met zelfgemaakte bonbons? Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Bedrijfsuitje

Deze workshop past ook uitstekend in een programma voor een bedrijfsuitje of teambuildingsdag. Leer elkaar eens op ongedwongen wijze op een hele andere manier kennen en geniet van elkaars creaties. Uiteraard denken wij graag met u mee voor een volledige invulling van uw teamdag.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Bonbons maken" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: