Bierproeverij Den Haag

"Bier drinken zal na vandaag nooit meer hetzelfde zijn."P. Sylvester uit Den Haag
Gezelligheid | Culinair | Ontspannen
Houd je van lekker eten en (bier) drinken, stel je het op prijs om verschillende smaken bier te ervaren en heb je interesse voor het brouwen en de geschiedenis van bier? Dan is de bierproeverij het ideale uitje voor jullie! Als je dit vrijgezellenuitje hebt meegemaakt, is bier drinken nooit meer hetzelfde, en geniet je nog intenser van elke teug!

Programma

Wij ontvangen jullie in een voor jullie gepaste locatie in Den Haag. Hier staat onze bevlogen bierexpert voor je klaar om je blik op het gerstenat eens flink te verruimen. Terwijl je meerdere bieren gaat ruiken, proeven en waarderen, krijg je uitleg over onder meer het brouwproces, de geschiedenis van dat bier en de brouwerij. Ook vertelt onze expert leuke anekdotes en allerlei bijzonderheden over het bier dat je op dat moment wordt voorgeschoteld. Het is een ontspannen, gezellige en leuke activiteit, waarbij je heel anders naar bieren gaat kijken en in de toekomst alleen maar meer geniet van zo’n lekker vol, schuimend glas. Uiteraard moeten deelnemers ouder dan 18 jaar zijn.

De bierproeverij is een uitstekend begin (of afsluiter) van een gedenkwaardig vrijgezellenfeest. Neem gerust contact met ons op om een beeld te krijgen van de vele andere activiteiten die wij in arrangementvorm kunnen aanbieden. We denken graag met je mee om er een fantastische dag van te maken.

Bedrijfsuitje

De bierproeverij is ook zeer geschikt als bedrijfsuitje, bijvoorbeeld als afsluiter van een congres of als ontspanning na een lange, intensieve vergadering – die ook door ons kan worden gefaciliteerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij stellen graag een compleet programma voor u samen, waarbij ook de horeca kan worden verzorgd.

Bierproeverij op het water

Geef de bierproeverij een extra demensie door deze uit te voeren op het water! Aan boord van onze luxe en van alle gemakken voorziene sloep geniet u van de diverse geuren en smaken van verschillende biersoorten en leert u alles over de geschiedenis en het brouwproces tijdens een ontspannen en geheel verzorgde cruise door de Haagse grachten. Naast deze activiteit bieden wij diverse andere activiteiten aan die óók kunnen worden gecombineerd met een relaxte rondvaart. Kijk voor meer informatie op www.denhaag.activitycompany.nl/op-het-water-dan-haag.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Bierproeverij" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Poker workshop

Vanaf
€ 24,95 pp